Neden Balkaymak?

Neden

Orijinal Balkaymak?


Yarım asırdan fazla zamandır üretilen Balkaymak Dondurma hala ilk günkü üretim metodu ile ve aynı hammaddeler kullanılarak üretilmektedir.

Çeşitlerimizin tamamında günlük çiftlik sütü, pancar şekeri ve yerli çekirdek sahlep tozu kullanılır. Çikolatalı dondurmamızda %100 kakao kitlesi, meyveli dondurmalarımızda %100 meyve kullanılmaktadır. Üretim aşamalarını ve zamanı azaltıp maliyeti düşürmeyi hedefleyen avrupa sahlep adı altında satılan kıvam arttırıcı ve stabilizatörler, katkılar, koruyucular ve emülgatörler ise kesinlikle kullanılmamaktadır. Tüm hammaddeler güvenilir iş ortaklarımızdan özenle seçilip temin edilmektedir.

Tesisimiz de International Food Standard (IFS Food Uluslararası Gıda Standardı) ile ürün üretilmektedir. Kalite sistemimiz bağımsız kuruluşlar tarafından her yıl düzenli olarak denetlenmektedir.

Geleneksel yöntemler ile geleneksel hammaddenin birleştirildiği, çok fazla emek ve sevgi ile yapılan BALKAYMAK DONDURMA’larını güvenle tüketebilirsiniz.